søndag 28. juli 2013

Merkelige asylbestemmelser



I mange år er det blitt avslørt av media hvordan Norge er blitt et fristed for terrorister, flykaprere, narkotikasmuglere og andre kriminelle. For eksempel Mulla Krekar som er dømt for terrorisme, Souhaila Andrawes som er dømt for flykapring, og ulovlige innvandrere som står langs Akerselva og selger narkotika uten at noen myndighetspersoner ser ut til å bry seg om forholdet. Rett utenfor Sentralbanestasjonen, en av hovedinngangene til Oslo, selges det åpenlyst narkotika av forskjellige slag – uten at jeg har forespurt selgerne nærmere om hvilke stoffer de kan tilby (det er sannsynligvis ikke silke eller ull). Når jeg så går oppover Karl Johans gate mot Slottet, må jeg gå i sikksakk mellom innvandrede prostituerte.

Folk som har begått drap eller voldtekt i hjemlandet og derfor risikerer dødsstraff under sitt eget lands lover har et fristed her i Norge, her får de mat og bolig på statens regning. Ryktene om Norges praksis har dessverre nådd mange fattige land, og det har resultert i at voldsmenn har flyktet hit og automatisk fått asyl. Det er nå vel kjent at hvis man myrder eller voldtar noen og så klarer å flykte til Norge, så er man garantert opphold i det norske velferdssamfunnet.

Så når den rødgrønne regjeringen – nærmest i panikk – ønsker å slå tilbake mot Fremskrittspartiets gallupefremgang, er det interessant å se hvem de kaster ut. Det er de som er enklest å ta, folk som er i jobb, studerer, skriver bøker eller holder foredrag. Det står for så vidt i stil med den rødgrønne kriminalpolitikken generelt. Enhver boligeier som har erfart innbrudd vet hvor likegyldig anmeldelsen blir tatt, og hvor minimale sjansene er for at forbryteren blir straffet. Men en bilist som gjør noe galt eller parkerer feil blir huket inn umiddelbart, der er det enkelt å bøtelegge og få inn pengene.

Personlig vet ikke jeg om den nå så kjente Maria Amelie bør få bli i landet eller ikke, men jeg vet at det er et trist faktum at under reglene til den rødgrønne regjeringen så ville Pol Pot, Stalin, Idi Amin, Hitler og Mengele vært garantert asyl her i Norge. Hvorfor kan ikke våre bestemmende myndigheter kaste ut utlendinger som kommer for å selge narkotika eller drive med voldtekt, ran og tyverier og i stedet ta godt imot folk som kommer hit for å gjøre en jobb eller studere, for dem trenger vi. Hvorfor er dette snudd slik på hodet her i Norge?

Ingen kommentarer: