mandag 10. juni 2013

Innvandring og integrering - respekt for hverandre



Den masseinnvandringen vi har sett de siste tyve årene har skapt en voldsom debatt om innvandrernes integrering i det norske samfunnet. Mange har hevdet at problemene vil forsvinne etter hvert når kvinner som går i burka eller bruker hijab ser hvor enkelt og greit norske kvinner har det – lettvint kledd i praktiske klesdrakter. Da vil de kvitte seg med disse tunge, upraktiske og kvinneundertrykkende plaggene. Det fungerer dessverre ikke slik, våre nye landsmenn ser ikke på våre skikker som noe positivt man bør etterstrebe.

I Amsterdam finnes det en gate hvor kvinner er utstilt i vinduene, bare iført undertøy. Vi forstår umiddelbart at dette er prostituerte, de selger sin kropp en halvtimes tid for kontanter. Når muslimske menn og kvinner ser hvordan norske kvinner er kledd, tenker de på samme måte om oss som vi tenker om disse kvinnene i Amsterdam – de ser på oss som prostituerte; eller horer som er den vanlige betegnelsen. Til og med blant ungdom i skolegården er standardbetegnelsen på en norsk jente ”den hora” (og gutter kaller de for poteter). De forakter vårt levesett og våre klesvaner. Like lite som jeg kunne tenke meg å stille meg ut i undertøyet i et butikkvindu, kunne de tenke seg å sløyfe burka eller hijab. Det vil derfor (til de politisk korrektes store sorg) aldri bli noen integrering, enhver som tror noe annet bør ta seg et par timers spasertur i Oslo, på østsiden av Akerselva. Muslimene ønsker ikke å integrere seg i det norske samfunnet, de ønsker å leve her i sitt eget samfunn med sine egne lover. En imam forklarte forholdet meget instruktivt: ”Islam er perfekt, derfor trenger man ikke noe annet”.

Muslimene forlanger at vi skal vise respekt for deres skikker og deres religion, mens de selv ikke viser respekt for noen andre, verken kristne eller jøder. En gjeng muslimer brøt seg for eksempel inn i fødselskirken i Betlehem og brukte den som toalett, de smurte avføring på bilder som er hellige for både protestanter og katolikker. Daglig er det i arabiske aviser groteske karikaturer over jøder, de er like ille som det nazistene publiserte. Hvorfor skal det gjelde forskjellige regler for dem og for oss? Men selv tåler de ikke noen harselering med sin egen religion, da blir det opptøyer og drapstrusler. Det står i Koranen at bare muslimer er mennesker; alle andre er infidel eller vantro. At en muslim skulle integrere seg med nordmenn er like meningsløst som at vi skulle integrere oss med en flokk sauer ute på et jorde.

Ingen kommentarer: