lørdag 18. mai 2013

Kjønnskvotering nå!

Bildene fra Tour de France viser bare menn. Dette er naturligvis fullstendig uakseptabelt i vår kjønnsnøytrale likestillingstid. Den rødgrønne regjeringen som har vært ledende når det gjelder å kvotere inn kvinner i styrerverv for norske bedrifter har her en naturlig oppgave å gå løs på. De har jo allerede vedtatt at hver fjerde befalselev i forsvaret skal være en kvinne, så da kan jo ikke sporten være dårligere.




Ikke bare er det utelukkende bilder av menn som sykler over målstreken, men på seierspallen er det plassert tre menn – hvor blir det av 40 % kvinnerepresentasjon? Det beste ville naturligvis være om man gjorde som i Arbeiderpartiet og hadde annenhver mann og kvinne, og dessuten sørget for at et passe antall deltakere kom fra forskjellige distrikter. Når vi så har fått kvotert inn tilstrekkelig mange kvinner i sykkelsporten er tiden kommet til fiskere, rørleggere og kirurger. Dette gir jo like stor mening som å kvotere inn folk til bedriftenes ledelse bare fordi de er kvinner.


Hilsen Vigdis som gudskjelov aldri har blitt kvotert inn til noe som helst, men som likevel har nådd sine mål ved hjelp av egne evner og kvalifikasjoner.
 

Ingen kommentarer: